Er was eens... een mailinglijst

De 'Er was eens...' mailinglijst is er voor vertellers, vertellerspodia en andere liefhebbers van verhalen. Voor als je op zoek bent naar een verteller of een verhaal. Voor vragen en aankondigingen. De 'Er was eens..' lijst is geen discussieforum, maar zo nu en dan worden er wel meningen uitgewisseld.

Alleen de leden van de lijst kunnen berichten sturen naar de lijst. Het is dus exclusief en nog beter... gratis. Meld je hieronder aan om je te abonneren op de 'Er was eens...' mailinglijst.

Deze lijst is in juli 2001 opgericht door Frans de Vette. Tot oktober 2006 heeft hij de lijst beheerd. In die 5 jaar is de lijst uitgegroeid tot DE mailinglijst van vertellend Nederland. In oktober 2006 heeft Marcel Boon het beheer van de lijst overgenomen van Frans.

Als je alleen een oproep wilt plaatsen kun je die versturen met het contactformulier. Ter zake doende berichten zullen worden doorgestuurd naar de lijst.

Een aantal opmerkingen over de lijst:

  • Deze mailinglist is volledig onder controle van deverteller.nl
  • De e-mail adressen zullen NIET aan derden verstrekt worden
  • Oneigenlijk gebruik van deze lijst is niet toegestaan
  • Verder zijn alle normale Nederlandse privacy en algemene omgangsregels (wettelijk danwel maatschappelijk) van toepassing